real madrid tröja marmorhallarna i highbury till den expansiva
نوشته شده توسط : malinda9n

Medan Arsenals övergång från marmorhallarna i Highbury till den expansiva, exklusiva skål of the real madrid tröja Emirates Stadium, till exempel, verkade inte så långt i känslo termer, resan från Upton Park till Olympiastadion känns som ett stort steg ut i det okända.

Tillbaka på ett fullsatt Boleyn pub, tre miles därifrån, de gamla sånger som sjungs och ändlösa pints besegrade med billiga fotbollströjor mer gusto än någonsin med tanke på den annalkande flytta. Alla säsongen sepia-tonade officiella matchprogram har reflekterat denna egendomlig blandning av nostalgi och propaganda om en glimmande framtid där deras klubb och allt det innebär kommer att barcelona tröja förändras till oigenkännlighet.

Den 'Farväl Boleyn' retorik har obevekligt förpackas och säljs tillbaka till fansen, från stadion turer varje vecka under april på £ 20 ett kast (£ 15 för eftergifter) till möjligheten för företags fem-a-side team manchester united tröja för att vara bland de sist att sätta sin fot på den heliga gräset innan det slet upp i nära säsongen.

Innan varje hemmamatch samma promo klipp har störst ut, tillsammans med bilder fotbollströjor barn av allt som har gått före: 'står som talar om tiderna ...' intones kommentaren. Runt marken, banderoller förkunna West Ham att vara 'Moore än en klubb'.

Det är allt en värld bort från glas och krom utlovade landet som väntar på Stratford. Från high-end loger som säljs ut trots kostar tre gånger så mycket som de aktuella erbjudanden som konverterar till hotellrum under veckan, till det sanerade omger Queen Elizabeth Olympic Park, kan många anser de förändringar till det bättre.





:: برچسب‌ها: real madrid tröja ,
:: بازدید از این مطلب : 748
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 12 شهريور 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: